Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Φιάλη ποτού:
Χώρα προέλευσης:
Παραγωγός ποτού:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Χώρα προέλευσης:
Παραγωγός ποτού:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4

Πιλαβάς Ούζο Nectar (200ml)

Πιλαβάς Ούζο Nectar (200ml)

Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του ούζου. Αρωματικοί κόκκοι και μπαχαρικά είναι τα κύρια συστατικά του ούζου PILAVAS. Το Ούζο Πιλάβας επιβάλλεται να «ησυχά­ζει» για δύο έως τρεις μήνες μετά την παρασκευή του, έτσι ώστε να αποκτά αυτή την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
3,30 €

Πιλαβάς Ούζο Nectar (700ml)

Πιλαβάς Ούζο Nectar (700ml)

Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του ούζου. Αρωματικοί κόκκοι και μπαχαρικά είναι τα κύρια συστατικά του ούζου PILAVAS. Το Ούζο Πιλάβας επιβάλλεται να «ησυχά­ζει» για δύο έως τρεις μήνες μετά την παρασκευή του, έτσι ώστε να αποκτά αυτή την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
11,40 €
τεντουρα
Συσκευασία Χύμα

Λικέρ Τεντούρα Χύμα - Ποτοποιία Πιλαβάς (Τιμή λίτρου)

Λικέρ Τεντούρα Χύμα - Ποτοποιία Πιλαβάς (Τιμή λίτρου)

Από το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή.
15,20 €
Συσκευασία Χύμα

Πιλαβάς Ούζο Nectar (2 Lt)

Πιλαβάς Ούζο Nectar (2 Lt)

Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του ούζου. Αρωματικοί κόκκοι και μπαχαρικά είναι τα κύρια συστατικά του ούζου PILAVAS. Το Ούζο Πιλάβας επιβάλλεται να «ησυχά­ζει» για δύο έως τρεις μήνες μετά την παρασκευή του, έτσι ώστε να αποκτά αυτή την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
26,60 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ