Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Φιάλη ποτού:
Παραγωγός ποτού:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Παραγωγός ποτού:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 24 από 102

ΕΠΟΜ Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης (200ml)

ΕΠΟΜ Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης (200ml)

Στα στενά σοκάκια της Μυτιλήνης όπου ο αέρας μοσχοβολούσε από αρωματικά βότανα, γεννήθηκε το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης. 17 μυστικές συνταγές συνδυάστηκαν σε μία, που κρύβει μέσα της την απέραντη γνώση και εμπειρία των δημιουργών της. Με ρίζες βαθιά στη γη της Μυτιλήνης, τον τόπο που ξεκίνησε το ταξίδι του στην απόλαυση, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε τόπο όπου υπάρχει Έλληνας, σε στεριά και θάλασσα... παντού!
3,00 €

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (200ml)

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (200ml)

Η καρδιά της απόσταξης μεστώνει για δυο μήνες, για να δέσουν τα αρώματα και να αποκτήσει τον σταθερό, αρωματικό χαρακτήρα του. Κάθε σταγόνα του κλείνει μέσα της σε εύστοχες αναλογίες αρώματα σπόρων και φυτών κυρίως της λεσβιακής γης. Τον «καμβά» του ούζου συνθέτουν τα επιβλητικά αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου, η φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, η πικάντικη γεύση της πιπερόριζας, το αλάτι Καλλονής, σύμμαχος σιγανού βρασμού, ποτισμένα με μεράκι, αγάπη.
3,10 €

ΛΕΒΑ Ούζο Σμυρνιώ Κόκκινο Μυτιλήνης (200ml)

ΛΕΒΑ Ούζο Σμυρνιώ Κόκκινο Μυτιλήνης (200ml)

Η ιστορία του ούζου ΣΜΥΡΝΙΩ ξεκινάει στα παράλια της Μικράς Ασίας από όπου κατάγεται ο Κωνσταντίνος Μπουχλής. Στο σπίτι που μεγάλωσε, ο πατέρας του Ηλίας έφτιαχνε ερασιτεχνικά ούζο, κάτι που ήταν αρκετά συνηθισμένο εκείνα τα χρόνια. Την τέχνη αυτή την έμαθε και ερχόμενος στη Μυτιλήνη, ξεκίνησε να φτιάχνει ούζο σε ένα μικρό αποστακτήριο που διατηρούσε στο πίσω μέρος του μαγαζιού του στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης. Η τρίτη γενιά πλέον συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και παράγει το ούζο Μυτιλήνης ΣΜΥΡΝΙΩ, συνδυάζοντας την παλιά συνταγή που πέρασε αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά, με τις ...
3,20 €

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Μπλέ (200ml)

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Μπλέ (200ml)

Με βάση επιλεγμένα υλικά όπως, ο φημισμένος γλυκάνισος Λισβορίου, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), ζάχαρη, κρεμμύδια, κριθάρι, μαστίχα Χίου και άλλες πρόσθετες βελτιωτικές και γλυκαντικές ύλες,
3,20 €

Ισίδωρου Αρβανίτη Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Ισίδωρου Αρβανίτη Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι διπλής απόσταξης με κάθε απόσταξη να διαρκεί 9 ολόκληρες ώρες γιατί, όπως χαρακτηριστικά λένε, όσο πιο αργά αποστάζεται ένα ούζο, τόσο καλύτερο γίνεται. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, ιδανική αρωματική και γευστική ισορροπία καθώς και απαλή και εκλεπτυσμένη υφή. Στη συνέχεια, η κεφαλή και η ουρά του αποστάγματος – το αρχικό και το τελευταίο μέρος της απόσταξης – απορρίπτονται για να παραμείνει μόνο το κεντρικό σώμα, η «καρδιά», που αποτελεί το καλύτερο και το πιο εύγευστο μέρος του αποστάγματος.
3,20 €

Πιλαβάς Ούζο Nectar (200ml)

Πιλαβάς Ούζο Nectar (200ml)

Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του ούζου. Αρωματικοί κόκκοι και μπαχαρικά είναι τα κύρια συστατικά του ούζου PILAVAS. Το Ούζο Πιλάβας επιβάλλεται να «ησυχά­ζει» για δύο έως τρεις μήνες μετά την παρασκευή του, έτσι ώστε να αποκτά αυτή την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
3,30 €

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Κόκκινο (200ml)

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Κόκκινο (200ml)

Σε χάλκινους άμβυκες 1000 λίτρων ασυνεχούς λειτουργίας σιγοβράζουν αυστηρώς επιλεγμένα υλικά όπως, γλυκάνισος Λισβορίου, κριθάρι, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέ- λευσης (μελάσα), μαστίχα Χίου, κρεμμύδια, αλάτι για 9,5 ώρες. Παραλαμβάνονται μόνο τα 2/3 της παραγωγής (το 1/3 απορρίπτεται). Στη συνέχεια η «καρδιά» του αποστάγματος 69ο περίπου, αραιώνεται με καθαρό επεξεργασμένο νερό και προστίθεται αγνό μέλι Λήμνου αντί ζάχαρης.
3,40 €

Μπαμπατζίμ Ούζο Classic (200ml)

Μπαμπατζίμ Ούζο Classic (200ml)

Προϊόν αριστοτεχνικής απόσταξης σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, με την πατροπαράδοτη μέθοδο που χρησιμοποιούσαν τον 19ο αιώνα οι Έλληνες ποτοποιοί στην Κωνσταντινούπολη, και έφερε μαζί της το 1922 η οικογένεια εγκαθίσταται στην Χρυσούπολη Καβάλας. Σήμερα, η τρίτη γενιά είναι έτοιμη να παραδώσει τη σκυτάλη στην τέταρτη γενιά, με τη σιγουριά πως η μοναδική γεύση του ούζου ''Μπαμπατζίμ'', η οποία βασίζεται στην παλιά αυτή μυστική συνταγή από την Πόλη, θα παραμείνει απείραχτη.
3,40 €

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα (200ml)

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα (200ml)

Ο Ιωάννης Σεραφείμ δημιούργησε σχεδόν ενάμιση αιώνα πριν το πρώτο χιώτικο ούζο, το ούζο “Απαλαρίνα”. Το όνομα κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. Απαλαρίνα“βάπτισαν” τον κυρ Γιάννη λόγω της τοποθεσίας όπου έβοσκε την κατσίκα του. Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που πήγαινε εκεί ήταν για να βλέπει την αγαπημένη του! Έτσι λοιπόν βρήκε στο παρατσούκλι του την καλύτερη λύση για να βαπτίσει το ούζο του. Το 1863 ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα γύρω χωριά, να αποστάζει και να δημιουργεί το πρώτο χιώτικο ούζο.
3,50 €

'Iamvi' Σιρόπι Βύσσινο 250ml

'Iamvi' Σιρόπι Βύσσινο 250ml

Τρεις γενιές παραδοσιακών συνταγών διατηρήθηκαν ακέραιες έως σήμερα που ήρθε η ώρα να αναβιώσουν και με αγνά υλικά να πάρουν μορφή εκλεκτών γλυκών του κουταλιού που όλοι έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε. Εκεί στηρίζεται η δραστηριότητα της εταιρείας ΙΑΜVI, σε συνταγές που οι ιδρυτές της εταιρείας συγκέντρωναν από γενιά σε γενιά για να φτάσουν σήμερα να τις μοιραστούν με όλους μας. Η εταιρεία πήρε σάρκα και οστά το 2015 στην Πάτρα και στηρίζεται στην παραγωγή της ευρύτερης περιοχής που διαθέτει φυσικό πλούτο με εξαιρετική ποικιλία και ποιότητα.
3,50 €

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα το Παραδοσιακό (200ml)

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα το Παραδοσιακό (200ml)

Ο Ιωάννης Σεραφείμ δημιούργησε σχεδόν ενάμιση αιώνα πριν το πρώτο χιώτικο ούζο, το ούζο “Απαλαρίνα”. Το όνομα κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. Απαλαρίνα“βάπτισαν” τον κυρ Γιάννη λόγω της τοποθεσίας όπου έβοσκε την κατσίκα του. Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που πήγαινε εκεί ήταν για να βλέπει την αγαπημένη του! Έτσι λοιπόν βρήκε στο παρατσούκλι του την καλύτερη λύση για να βαπτίσει το ούζο του. Το 1863 ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα γύρω χωριά, να αποστάζει και να δημιουργεί το πρώτο χιώτικο ούζο.
3,70 €

Βαρβαγιάννη Ούζο Πράσινο Πλωμαρίου (200ml)

Βαρβαγιάννη Ούζο Πράσινο Πλωμαρίου (200ml)

Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη.Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, είναι ένα γνήσιο απόσταγμα 100%
3,80 €

Βαρβαγιάννη Ούζο Μπλέ Πλωμαρίου (200ml)

Βαρβαγιάννη Ούζο Μπλέ Πλωμαρίου (200ml)

Το γλυκό άρωμα του γλυκάνισου και των βοτάνων δίνουν στο κλασικό ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε ευχάριστη και απαλή γεύση. Πέντε γενιές της οικογένειας Βαρβαγιάννη δημιουργούν με αγάπη και γνώση, το κλασικό ούζο Μπλε, με σεβασμό στην παράδοση που απαιτεί την 100% απόσταξη του ούζου και με την οικογενειακή συνταγή που έφερε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης το 1860 από τη Ρωσία. Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου.
3,90 €

Finest Roots Herb Spirit Λικέρ (50ml)

Finest Roots Herb Spirit Λικέρ (50ml)

Το Ορίγανον το δίκταμνον αποτελεί το συντονιστή μιας συμφωνικής βοτάνων και αρωματικών φυτών της ελληνικής φύσης και όχι μόνο, δημιουργώντας το πρώτο bitter ελληνικό Herb Spirit. Η μακρά εκχύλιση και το μοναδικό δίκταμο Κρήτης αποτελούν μόνο δύο από τα πολλά μυστικά του.
4,60 €

Finest Roots Tentura Λικέρ (50ml)

Finest Roots Tentura Λικέρ (50ml)

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο, κίτρο. Τα φυσικά συστατικά και η περίτεχνη εκχύλιση εξυψώνουν την παλιά πατρινή συνταγή σε μια απίθανα γεμάτη και ισορροπημένη, διαχρονικά μοντέρνα γεύση.
4,60 €

Finest Roots Mastiha Λικέρ (50ml)

Finest Roots Mastiha Λικέρ (50ml)

Παρασκευάζεται απ;o απόσταξη μαστίχας Χίου. Η εμπειρία στην απόσταξη μαστίχας πάνω από έναν αιώνα συντελεί στη δημιουργία ενός πλούσιου και αξέχαστου αποστάγματος.
4,60 €

Ζοίνος Οινοποιείο Ηπειρωτικό Τσίπουρο 200ml

Ζοίνος Οινοποιείο Ηπειρωτικό Τσίπουρο 200ml

Η σημαντικότερη περιοχή παραγωγής κρασιού στην Ήπειρο βρίσκεται στην περιφέρεια Ιωαννίνων και είναι η αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας. Στην καρδιά της ζώνης, 27km νότια των Ιωαννίνων, βρίσκεται το Οινοποιείο της Ζοίνος το οποίο ιδρύθηκε το 1974 ως το πρώτο οινοποιείο της περιοχής. Η ίδρυσή του αποτελεί ορόσημο για τον ελληνικό αμπελώνα αλλά και για την οικονομία της ζώνης. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς καλλιεργητές της Ντεμπίνας ανακάλυψαν τις δυνατότητες της οινοποίησής της και επέλεξαν τις πλαγιές της Ζίτσας για να επενδύσουν τις προσπάθειές τους και να υπογράψουν τα κρασιά τους. Το 1974 ...
4,80 €

Βασδαβάνου Τσίπουρο Μαλαγουζιά «Το Δεκαράκι» χωρίς γλυκάνισο (200ml)

Βασδαβάνου Τσίπουρο Μαλαγουζιά «Το Δεκαράκι» χωρίς γλυκάνισο (200ml)

Η ποικιλία Μαλαγουζιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αρχοντική ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα. Έχει έναν έντονο αρωματικό χαρακτήρα όπως το Μοσχάτο αλλά πολύ διαφορετικό ως κατεύθυνση καθώς διακρίνεται για τα λεπτά και κομψά αρώματά της. Στη δεκαετία του ‘70, η ποικιλία κινδύνεψε να εξαφανιστεί. Σήμερα πλέον, μέσω πολλών προσπαθειών η Μαλαγουζιά έχει επιστρέψει στα ποτήρια μας, αποκτώντας αυτόν τον δυσεύρετο χαρακτήρα που την κάνει τόσο μοναδική! Το τσίπουρο “Δεκαράκι Μαλαγουζιά’’, παράγεται μόνο από Μαλαγουζιά σταφύλι και διακρίνεται για τον ιδιαίτερο, κομψό, ανθικό αρωματικό του ...
5,20 €

Πιτσιλαδή Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Πιτσιλαδή Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου, μοναδικής ποιότητας, μικρής παραγωγής, από 100% απόσταγμα. Η παραγωγή του ούζου ξεκινά με μούσκεμα του γλυκάνισου και των σπόρων δημητριακών σε θαλασσινό νερό ,μη χρησιμοποίηση ζάχαρης για την επίσπευση της διαδικασίας και απόσταξη σε παλιούς χάλκινους άμβυκες σε φωτιά με ξύλα ελιάς. 100% εξ’ αποστάξεως.
5,90 €

Τσάνταλης Ούζο (700ml)

Τσάνταλης Ούζο (700ml)

Το παραδοσιακό ελληνικό ούζο, τόσο χαρακτηριστικό όσο και το μπλε της ετικέτας του. Διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση του από το 1890 χάρη στη διαδικασία της απόσταξης και τη συνταγή της οικογένειας Τσάνταλη, η οποία περνά από γενιά σε γενιά.
9,00 €

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (700ml)

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (700ml)

Η καρδιά της απόσταξης μεστώνει για δυο μήνες, για να δέσουν τα αρώματα και να αποκτήσει τον σταθερό, αρωματικό χαρακτήρα του. Κάθε σταγόνα του κλείνει μέσα της σε εύστοχες αναλογίες αρώματα σπόρων και φυτών κυρίως της λεσβιακής γης. Τον «καμβά» του ούζου συνθέτουν τα επιβλητικά αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου, η φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, η πικάντικη γεύση της πιπερόριζας, το αλάτι Καλλονής, σύμμαχος σιγανού βρασμού, ποτισμένα με μεράκι, αγάπη.
9,50 €
Σελίδα 1 από 5

ΟΙΝΟΤΥΠΟ