Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Μανουσάκης Nostos Vidiano (750ml) Λευκός

Καθαρό ελαφρύ κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Έντονη ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Φλόγοινος (750ml) Ερυθρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Θεσσαλονίκης Από ...

Κτήμα Μπριντζίκη Μέλιος (750ml) Λευκός

Τοπικός Ηλείας. Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας. Ποικιλιακή ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα Magnum 2015 (1500ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2015 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Κεχρής Στέλιος Ρετσίνα Αφρός 2017

Ελαφρώς θολό στην όψη, καθώς εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, με ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2013 (750ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2013 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο


Κτήμα Θεόπετρα Μαλαγουζιά - Ασύρτικο (750ml) Λευκός

Σε διαθεσιμότητα

Π.Γ.Ε. Μετέωρα.
Το μυστηριακό περιβάλλον των Μετέωρων μεταλαμπαδεύεται στον οίνο μέσω ενός ιδιαίτερου terroir, της σπάνιας σύστασης του εδάφους και του ηπειρωτικού κλίματος και καθιστά την περιοχή διαχρονική κοιτίδα παραγωγής κρασιών, με ξεχωριστό χαρακτήρα και υψηλή ποιότητα.
Βιολογικός οίνος από σταφύλια των ελληνικών ποικιλιών Μαλαγουζιάς και Ασύρτικου.
Η προζυμωτική εκχύλιση των σταφυλιών και η αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες δίνουν ένα δροσερό, ανοιξιάτικο λευκό κρασί. Παιχνιδιάρικο, δροσιστικό και πολύπλοκο, θα κερδίσει τις εντυπώσεις!
10,40 €
Τύπος:
Ξηρός
Ποικιλίες σταφυλιού:
Ασύρτικο , Μαλαγουζιά
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
13 %
Φιάλη:
750ml
Παραγωγός:
Θεόπετρα Κτήμα
Εσοδείας:
2016
Περιοχή:
Θεσσαλία
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Λαμπερό λεμονοπράσινο χρώμα, φρέσκα αρώματα  ανανά, μάνγκο, μανταρινιού και ροδάκινου, διακριτική παρουσία μπισκότου και νύξεις φρέσκου δυόσμου.Στο στόμα χαρακτηρίζεται από δροσερή οξύτητα, στρογγυλό σώμα,γεύσεις φρέσκων φρούτων και μακρά βοτανική επίγευση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ