Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Μοσχοφίλερο Μαντινείας

Ζωηρό, εκρηκτικά αρωματικό και ταυτόχρονα κομψό. Τέλεια ...

GRAND RESERVE Πολυποικιλιακός Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...

Ροζέ Τύπου Προβηγκίας από Ξινόμαυρο Αμυνταίου

Το ροζέ κρασί Ξινόμαυρο Αμυνταίου τύπου ...

Ροζέ Κοντοκλάδι Λιανοκλαδίου, Bio

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Έντονο ...

Μαλαγουζιά Κορινθίας

Λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα λουλουδιών με ...

Λημνιώνας Μεσενικόλα

Φρέσκο, ερυθρό κρασί. Αναμένεται ότι το 2016 θα αποδειχτεί ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!



Κτήμα Πόρτο Καρράς Ασύρτικο Λευκός

Σε διαθεσιμότητα

Π.Γ.Ε. Χαλκιδική. Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας.
Σήμερα ο αμπελώνας των «Πλαγιών του Μελίτωνα» αποτελεί υπόδειγμα βιολογικής αμπελοκαλλιέργειας, σύμφωνα με τις σημερινές διεθνείς τάσεις για σεβασμό στον άνθρωπο, στον καταναλωτή και στο περιβάλλον. Χάρη στις εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής ο αμπελώνας του Κτήματος θεωρείται μια από τις σπανιότερες περιπτώσεις όπου οι ασθένειες της αμπέλου αντιμετωπίζονται μόνο με βιολογικά μέσα.
Το Ασύρτικο του Κτήματος είναι καρπός της παράδοσης και της σύγχρονης τεχνολογίας. Κλασική λευκή οινοποίηση με παραμονή στις οινολάσπες και ωρίμανση για 6 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια με περιοδική ανάδευση των οινολασπών. Διαδικασία που βελτιώνει τον χαρακτήρα του Ασύρτικου
8,00 €
Τύπος:
Ξηρός
Ποικιλίες σταφυλιού:
Ασύρτικο
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
14 %
Φιάλη:
750ml
Παραγωγός:
Κτήμα Πόρτο Καρράς
Εσοδείας:
2015
Περιοχή:
Χαλκιδική
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Λαμπερό αχυρόξανθο χρώμα, λεπτά αρώματα εσπεριδοειδών, μελωμένων φρούτων, ξηρών καρπών και κρέμας λεμονιού. Τυπικά τραγανό στο στόμα με λεμονάτη οξύτητα και μεταλλικό χαρακτήρα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Newsletter