Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Λευκό

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Από σταφύλια της ελληνικής ποικιλίας ...

Μπουτάρης Μοσχοφίλερο (750ml) Λευκός

Π.Ο.Π. Μαντινεία. Στην ιστορική περιοχή της Μαντινείας ...

Θυμιόπουλος Γη και Ουρανός (2013) Ερυθρός

Π.Ο.Π. Νάουσα. Οι Αμπελώνες Θυμιόπουλου βρίσκονται στον ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα Magnum 2015 (1500ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2015 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Κεχρής Στέλιος - Το Δάκρυ του Πεύκου - Ρετσίνα Λευκός 750ml

Η ρετσίνα που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία της, ...

Château Beau Soleil Pomerol Ερυθρός

Tο Pomerol είναι ένα από τα πιο διάσημα κρασιά της περιοχής ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο


Κτήμα Τσέλεπου Δριόπη Classic (750ml) Ερυθρός

Σε διαθεσιμότητα

Ο ιδιόκτητος αμπελώνας 85 στρεμμάτων βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Κουτσίου και σε υψόμετρο 350 μέτρων. Τα εδάφη είναι αργιλώδη με μεγάλη κλίση που επιτρέπει μεγάλη αποστράγγιση.
Κλασική ερυθρά οινοποίηση με παραμονή 8-10 μηνών σε δρύινα βαρέλια.
9,40 €
Τύπος:
Ξηρός
Ποικιλίες σταφυλιού:
Αγιωργίτικο
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
13,5 %
Παραγωγός:
Τσέλεπος Κτήμα
Εσοδείας:
2016
Περιοχή:
Νεμέα
Χώρα:
Ελλάδα
Φιάλη:
750ml
Ρωτήστε για το προϊόν

Ένα Αγιωργίτικο , με μαλακή και βελούδινη γεύση, με άφθονα αρώματα φρούτων και ξηρών καρπών και μια χροιά βανίλιας στο τελείωμα. Είναι προσιτό και από τη νεαρή του ηλικία ενώ μπορεί να παλαιωθεί για ακόμη 3-5 χρόνια στο μπουκάλι.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Tip σερβιρίσματος
Σερβίρεται σε καράφα
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
15 - 18 βαθμοί Κελσίου.
Πρέπει να γνωρίζετε
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Νεμέα.Ωρίμανση σε βαρέλια.Δυνατότητα παλαίωσης.
Αλλά συνδυάζεται και με
Γευστικός χαρακτήρας
Σαρκώδες και πλούσιο στη γεύση. Μαλακό, με ώριμες ταννίνες και βελούδινη επίγευση.
Συνδυάζεται με
Λαδερά πιάτα, κόκκινα κρέατα, ζυμαρικά, κίτρινα τυριά.
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ