Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Ασύρτικο, Sauvignon Blanc

Χρυσοκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Πλούσια γεύση ...

Μαλαγουζιά Κορινθίας

Λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα λουλουδιών με ...

GRAND RESERVE Ξηρή Μαυροδάφνη Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...

Ημίγλυκος Ροζέ Ζίτσας

Ένα κρασί με τριανταφυλλί χρώμα και αρώματα λουλουδιών, ...

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Cabernet Sauvignon Μεσσηνίας

H δρυς χρησιμοποιείται εδώ για αιώνες για την αποθήκευση ...

Ροζέ Κοντοκλάδι Λιανοκλαδίου, Bio

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Έντονο ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Λευκό κρασί: Μαλαγουζιά Κορινθίας

Μαλαγουζιά Κορινθίας

Σε διαθεσιμότητα

Λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα λουλουδιών με νότες εσπεριδοειδών και αρωματικών βοτάνων. Στόμα ντελικάτο με ικανοποιητική οξύτητα. Φινέτσα, δροσιά και μακριά επίγευση.
5,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Φρέσκος δεξαμενής
Ποικιλίες σταφυλιού:
Μαλαγουζιά
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12.00 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιία Νεμέας
Εσοδείας:
2017
Περιοχή:
Κορινθία
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Το λευκό κρασί "Μαλαγουζιά Κορινθίας" από την κάβα Οινότυπο είναι λαμπερό και έχει πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα λουλουδιών με νότες εσπεριδοειδών και αρωματικών βοτάνων. Αυτό το χύμα κρασί έχει στόμα ντελικάτο με ικανοποιητική οξύτητα, φινέτσα, δροσιά και μακριά επίγευση. Συνδυάστε το άφοβα με πουλερικά, ψάρια, λευκά κρέατα και μεσογειακά πιάτα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Φίνο, ευγενικό με διακριτικά αρώματα
Συνδυάζεται με
Πουλερικά, ψάρια, λευκά κρέατα, όσπρια, λαχανικά, λαδερά, ζυμαρικά ριζότο, μεσογειακά πιάτα, σαλάτες.
Αλλά συνδυάζεται και με
Πλατώ ήπιων τυριών, τάρτες τυριών, φρούτα
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
9-12 βαθμούς Κελσίου
Tip σερβιρίσματος
-
Πρέπει να γνωρίζετε
-
Newsletter