Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2009 (750ml) Ερυθρός

Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο 100%. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας του ...

Altos Las Hormigas Malbec Clasico 2017 (750ml) Ερυθρός

Αυτό το vintage Malbec Clásico είναι πλήρως ...

Κεχρής Στέλιος Ρετσίνα Αφρός 2017

Ελαφρώς θολό στην όψη, καθώς εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, με ...

Κεχρής Στέλιος - Το Δάκρυ του Πεύκου - Ρετσίνα Λευκός 750ml

Η ρετσίνα που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία της, ...

Château Beau Soleil Pomerol Ερυθρός

Tο Pomerol είναι ένα από τα πιο διάσημα κρασιά της περιοχής ...

Κτήμα Δ.Μίγα Syrah Ερυθρός

Οι αμπελώνες του Κτήματος βρίσκονται στη τοποθεσία «Παλαιός ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Λευκό χύμα κρασί - Μοσχάτο Ρίου Πατρών - ετικέτα

Μοσχάτο Ρίου Πατρών

Σε διαθεσιμότητα

Αχνοκίτρινο χρώμα, με έντονα αρώματα λουλουδιών όπως γαρδένια και φρέζα, που συναντούν τα αρώματα των φρούτων όπως ροδάκινο και φράουλα, με πινελιές από βούτυρο. Η λουλουδένια του αίσθηση δίνει μακράς διάρκειας επίγευση.
2,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Φρέσκος δεξαμενής
Ποικιλίες σταφυλιού:
Μοσχάτο Μαύρο
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιία Ρίου
Εσοδείας:
2016
Περιοχή:
Αχαΐα
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Λευκό χύμα κρασί με αχνοκίτρινο χρώμα, με έντονα αρώματα λουλουδιών όπως γαρδένια και φρέζα, που συναντούν τα αρώματα των φρούτων όπως ροδάκινο και φράουλα, με πινελιές από βούτυρο. Η λουλουδένια του αίσθηση δίνει μακράς διάρκειας επίγευση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Έντονο με αρώματα φρούτων και λουλουδιών
Συνδυάζεται με
Θαλασσινά, λευκά τυριά, σαλάτες τάρτες τυριών, αρωματικά πιάτα, εδέσματα ελαφράς κουζίνας και εξωτικά φρούτα
Αλλά συνδυάζεται και με
Σκέτο ως απεριτίφ
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
10 βαθμούς Κελσίου
Πρέπει να γνωρίζετε
-
Tip σερβιρίσματος
-
Newsletter