Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

GRAND RESERVE Ξηρή Μαυροδάφνη Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...

Μοσχοφίλερο Μαντινείας

Ζωηρό, εκρηκτικά αρωματικό και ταυτόχρονα κομψό. Τέλεια ...

Ασύρτικο, Sauvignon Blanc

Χρυσοκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Πλούσια γεύση ...

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Cabernet Sauvignon Μεσσηνίας

H δρυς χρησιμοποιείται εδώ για αιώνες για την αποθήκευση ...

Ροζέ Τύπου Προβηγκίας από Ξινόμαυρο Αμυνταίου

Το ροζέ κρασί Ξινόμαυρο Αμυνταίου τύπου ...

GRAND RESERVE Cabernet Sauvignon, Μεσσηνίας Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!


Λευκό χύμα κρασί - Μοσχάτο Ρίου Πατρών - ετικέτα

Μοσχάτο Ρίου Πατρών

Σε διαθεσιμότητα

Αχνοκίτρινο χρώμα, με έντονα αρώματα λουλουδιών όπως γαρδένια και φρέζα, που συναντούν τα αρώματα των φρούτων όπως ροδάκινο και φράουλα, με πινελιές από βούτυρο. Η λουλουδένια του αίσθηση δίνει μακράς διάρκειας επίγευση.
2,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Φρέσκος δεξαμενής
Ποικιλίες σταφυλιού:
Μοσχάτο Μαύρο
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιία Ρίου
Εσοδείας:
2016
Περιοχή:
Αχαΐα
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Λευκό χύμα κρασί με αχνοκίτρινο χρώμα, με έντονα αρώματα λουλουδιών όπως γαρδένια και φρέζα, που συναντούν τα αρώματα των φρούτων όπως ροδάκινο και φράουλα, με πινελιές από βούτυρο. Η λουλουδένια του αίσθηση δίνει μακράς διάρκειας επίγευση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Έντονο με αρώματα φρούτων και λουλουδιών
Συνδυάζεται με
Θαλασσινά, λευκά τυριά, σαλάτες τάρτες τυριών, αρωματικά πιάτα, εδέσματα ελαφράς κουζίνας και εξωτικά φρούτα
Αλλά συνδυάζεται και με
Σκέτο ως απεριτίφ
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
10 βαθμούς Κελσίου
Πρέπει να γνωρίζετε
-
Tip σερβιρίσματος
-
Newsletter