Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Château Beau Soleil Pomerol Ερυθρός

Tο Pomerol είναι ένα από τα πιο διάσημα κρασιά της περιοχής ...

Κτήμα Πόρτο Καρράς Merlot (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε Χαλκιδική. Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας. Σήμερα ο ...

Κτήμα Μπριντζίκη Μέλιος (750ml) Ερυθρός

ΠΓΕ Ηλεία. Ποικιλιακή σύνθεση 80% Merlot 20% ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα Magnum 2015 (1500ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2015 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Altos Las Hormigas Malbec Clasico 2017 (750ml) Ερυθρός

Αυτό το vintage Malbec Clásico είναι πλήρως ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Από σταφύλια των γαλλικών ποικιλιών ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Λευκό χύμα κρασί - Μοσχάτο Ρίου Πατρών - ετικέτα

Μοσχάτο Ρίου Πατρών

Σε διαθεσιμότητα

Αχνοκίτρινο χρώμα, με έντονα αρώματα λουλουδιών όπως γαρδένια και φρέζα, που συναντούν τα αρώματα των φρούτων όπως ροδάκινο και φράουλα, με πινελιές από βούτυρο. Η λουλουδένια του αίσθηση δίνει μακράς διάρκειας επίγευση.
2,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Φρέσκος δεξαμενής
Ποικιλίες σταφυλιού:
Μοσχάτο Μαύρο
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιία Ρίου
Εσοδείας:
2016
Περιοχή:
Αχαΐα
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Λευκό χύμα κρασί με αχνοκίτρινο χρώμα, με έντονα αρώματα λουλουδιών όπως γαρδένια και φρέζα, που συναντούν τα αρώματα των φρούτων όπως ροδάκινο και φράουλα, με πινελιές από βούτυρο. Η λουλουδένια του αίσθηση δίνει μακράς διάρκειας επίγευση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Έντονο με αρώματα φρούτων και λουλουδιών
Συνδυάζεται με
Θαλασσινά, λευκά τυριά, σαλάτες τάρτες τυριών, αρωματικά πιάτα, εδέσματα ελαφράς κουζίνας και εξωτικά φρούτα
Αλλά συνδυάζεται και με
Σκέτο ως απεριτίφ
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
10 βαθμούς Κελσίου
Πρέπει να γνωρίζετε
-
Tip σερβιρίσματος
-
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ