Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Θυμιόπουλος Γη και Ουρανός (2013) Ερυθρός

Π.Ο.Π. Νάουσα. Οι Αμπελώνες Θυμιόπουλου βρίσκονται στον ...

Κτήμα Μπριντζίκη Μέλιος (750ml) Ερυθρός

ΠΓΕ Ηλεία. Ποικιλιακή σύνθεση 80% Merlot 20% ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2009 (750ml) Ερυθρός

Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο 100%. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας του ...

Κτήμα Σπυρόπουλου Ορεινό (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Πελοπόννησος. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Φλόγοινος (750ml) Ερυθρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Θεσσαλονίκης Από ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Ροζέ

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Οι αμπελώνες της "Μεσημβρία ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Χύμα κρασί - Μοσχοφίλερο Σαββατιανό

Μοσχοφίλερο Σαββατιανό

Σε διαθεσιμότητα

Λαμπερό χρώμα. Εντονα αρώματα μπανάνας, ροδάκινου και άσπρων λουλουδιών. Πλούσιο και δροσερό στο στόμα, με επίμονη και φρουτώδη επίγευση.
3,40 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Φρέσκος δεξαμενής
Ποικιλίες σταφυλιού:
Μοσχοφίλερο , Σαββατιανό
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12.00 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιεία Πελοποννήσου
Εσοδείας:
2016
Περιοχή:
Πελοπόννησος
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Το Μοσχοφίλερο Σαββατιανό από την κάβα Οινότυπο είναι ένα λευκό χύμα κρασί με λαμπερό χρώμα, έντονα αρώματα μπανάνας, ροδάκινου και άσπρων λουλουδιών. Είναι πλούσιο και δροσερό στο στόμα, και χαρακτηρίζεται από επίμονη και φρουτώδη επίγευση. Αν το συνδυάσεται με κοτόπουλο στο φούρνο - αλλά και άλλα άσπρα κρεατικά της ελληνικής κουζίνας, θα μας θυμηθείτε!

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Ισορροπημένο με ένταση αρωμάτων.
Συνδυάζεται με
Λευκά κρέατα, θαλασσιανά και πολλά καθημερινά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.
Αλλά συνδυάζεται και με
Τυριά, κίτρινα και λευκά.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
8-12 βαθμούς Κελσίου
Tip σερβιρίσματος
-
Πρέπει να γνωρίζετε
-
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ