Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Ροζέ Ξινόμαυρο Αμυνταίου

Το ροζέ κρασί Ξινόμαυρο Αμυνταίου από την ...

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Cabernet Sauvignon Μεσσηνίας

H δρυς χρησιμοποιείται εδώ για αιώνες για την αποθήκευση ...

GRAND RESERVE Πολυποικιλιακός Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...

FUME Riesling - Μαλαγουζιά

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Χρυσοκίτρινο ...

GRAND RESERVE Cabernet Sauvignon, Μεσσηνίας Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...

Ροζέ Κοντοκλάδι Λιανοκλαδίου, Bio

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Έντονο ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Κάβα Οινότυπο-κόκκινο χύμα κρασί-Cabernet Sauvignon Μεσενικόλα

GRAND RESERVE Cabernet Sauvignon, Μεσσηνίας Επετειακό

Σε διαθεσιμότητα

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε κοντά σας αποτυπώνονται σε αυτό το κρασί. Οίνος παλαιωμένος για 6 ολόκληρα χρόνια σε Καινούργια Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Βαθυκόκκινο με φίνα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων όπως μύρτιλλο, φραγκοστάφυλλο, βατόμουρο, αλλά και μπαχαρικών, κακάο, βανίλιας και κέδρου. Στόμα πληθωρικό και πυκνό με μακριά επίγευση.
12,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Μακράς Παλαίωσης
Ποικιλίες σταφυλιού:
Cabernet Sauvignon
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
14.00 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιία Μεσσηνίας
Εσοδείας:
2010
Περιοχή:
Μεσσηνία
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Οίνος παλαιωμένος για 6 χρόνια σε Καινούργια Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Βαθυκόκκινο με φίνα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων όπως μύρτιλλο, φραγκοστάφυλλο, βατόμουρο, αλλά και μπαχαρικών, κακάο, βανίλιας και κέδρου. Στόμα πληθωρικό και πυκνό με μακριά επίγευση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Γεμάτο και πυκνό, με πολύπλοκα αρώματα
Συνδυάζεται με
BBQ, μαγειρευτά κρέατα με έντονες σάλτσες, ζυμαρικά με κρέας, μουσακάς, χοιρινό κρασάτο
Αλλά συνδυάζεται και με
Σκληρά ή μαλακά τυριά
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
18-22 βαθμούς Κελσίου
Tip σερβιρίσματος
Mετάγγιση σε καράφα 30 λεπτά πριν την κατανάλωση
Πρέπει να γνωρίζετε
-
Newsletter