Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Κεχρής Στέλιος - Το Δάκρυ του Πεύκου - Ρετσίνα Λευκός 750ml

Η ρετσίνα που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία της, ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Από σταφύλια των γαλλικών ποικιλιών ...

Οινοποιείο Gentilini Ρομπόλα Κεφαλονιάς Wild Paths, (750ml) Λευκός

ΠΟΠ Ροµπόλα Κεφαλονιάς Τα σταφύλια προέρχονται από έναν ...

Κτήμα Μπριντζίκη Μέλιος (750ml) Λευκός

Τοπικός Ηλείας. Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας. Ποικιλιακή ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2013 (750ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2013 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Κτήμα Σπυρόπουλου Ορεινό (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Πελοπόννησος. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Κάβα Οινότυπο-κόκκινο χύμα κρασί-Cabernet Sauvignon Μεσενικόλα

GRAND RESERVE Cabernet Sauvignon, Μεσσηνίας Επετειακό

Σε διαθεσιμότητα

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε κοντά σας αποτυπώνονται σε αυτό το κρασί. Οίνος παλαιωμένος για 6 ολόκληρα χρόνια σε Καινούργια Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Βαθυκόκκινο με φίνα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων όπως μύρτιλλο, φραγκοστάφυλλο, βατόμουρο, αλλά και μπαχαρικών, κακάο, βανίλιας και κέδρου. Στόμα πληθωρικό και πυκνό με μακριά επίγευση.
12,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Μακράς Παλαίωσης
Ποικιλίες σταφυλιού:
Cabernet Sauvignon
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
14.00 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιία Μεσσηνίας
Εσοδείας:
2010
Περιοχή:
Μεσσηνία
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Οίνος παλαιωμένος για 6 χρόνια σε Καινούργια Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Βαθυκόκκινο με φίνα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων όπως μύρτιλλο, φραγκοστάφυλλο, βατόμουρο, αλλά και μπαχαρικών, κακάο, βανίλιας και κέδρου. Στόμα πληθωρικό και πυκνό με μακριά επίγευση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Γεμάτο και πυκνό, με πολύπλοκα αρώματα
Συνδυάζεται με
BBQ, μαγειρευτά κρέατα με έντονες σάλτσες, ζυμαρικά με κρέας, μουσακάς, χοιρινό κρασάτο
Αλλά συνδυάζεται και με
Σκληρά ή μαλακά τυριά
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
18-22 βαθμούς Κελσίου
Tip σερβιρίσματος
Mετάγγιση σε καράφα 30 λεπτά πριν την κατανάλωση
Πρέπει να γνωρίζετε
-
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ