Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Από σταφύλια των γαλλικών ποικιλιών ...

Château Beau Soleil Pomerol Ερυθρός

Tο Pomerol είναι ένα από τα πιο διάσημα κρασιά της περιοχής ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2009 (750ml) Ερυθρός

Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο 100%. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας του ...

Κτήμα Μπριντζίκη Μέλιος (750ml) Λευκός

Τοπικός Ηλείας. Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας. Ποικιλιακή ...

Palacios Remondo Plácet Valtomelloso, Rioja, Λευκός

Το μοναδικό λευκό κρασί του φημισμένου Ισπανικού ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2016 (750ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2016 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο


Τσάνταλης Klima Klima (750ml) Λευκός

Σε διαθεσιμότητα

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) Χαλκιδική. Ασύρτικο βιολογικής καλλιέργειας. Σίγουρα σ΄ένα Ασύρτικο από την Χαλκιδική, δεν περιμένουμε να βρούμε τον όγκο, την δομή και την ορυκτότητα ενός Σαντορινιού Ασύρτικου, αναγνωρίζουμε όμως την φρεσκάδα και την εντονότερη παρουσία του φρούτου. Ο ορυκτώδης χαρακτήρας εδώ δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, υπενθυμίζει όμως την ταυτότητα και την καταγωγή της μοναδικής αυτής ελληνικής ποικιλίας. Battonnage στις λεπτές οινολάσπες με τη βοήθεια ενζύμων, διαδικασία που καθορίζει τον τελικό λιπαρό χαρακτήρα του κρασιού.
10,70 €
Τύπος:
Ξηρός
Ποικιλίες σταφυλιού:
Ασύρτικο
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12 %
Παραγωγός:
Τσάνταλη Οινοποιία
Εσοδείας:
2015
Περιοχή:
Χαλκιδική
Χώρα:
Ελλάδα
Φιάλη:
750ml
Ρωτήστε για το προϊόν

Εμφανίζεται στο ποτήρι με ένα λαμπερό λεμονοπράσινο χρώμα ενώ η μύτη προσφέρει πρωτογενή αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων που συνοδεύονται από απαλές νότες άσπρων λουλουδιών και ορυκτού. Δροσιστική οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα και τραγανό τελείωμα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.