Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Εσοδείας:
Χώρα:
Εκκαθάριση Όλων

Δείτε στα κρασιά

Οινοποιείο Gentilini Ρομπόλα Κεφαλονιάς Wild Paths, (750ml) Λευκός

ΠΟΠ Ροµπόλα Κεφαλονιάς Τα σταφύλια προέρχονται από έναν ...

Μανουσάκης Nostos Μοσχάτο Σπίνας (750ml) Λευκός

Η Οινοποιία Μανουσάκη είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Ροζέ

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Οι αμπελώνες της "Μεσημβρία ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2016 (750ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2016 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Κτήμα Πόρτο Καρράς Merlot (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε Χαλκιδική. Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας. Σήμερα ο ...

Κτήμα Σπυρόπουλου Ορεινό (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Πελοπόννησος. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!


Κάβα Οινότυπο-Παλαιωμένο χύμα κόκκινο κρασί-XT103-Αγιωργίτικο-Λημνιώνας-Ξηρή Μαυροδάφνη-ετικέτα

XT-103, Αγιωργίτικο - Λημνιώνας - Ξηρή Μαυροδάφνη

Σε διαθεσιμότητα

Οίνος παλαιωμένος σε Καινούργια Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Λαμπερό βυσσινί χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων, σταφίδας και υποψίες σοκολάτας. Στο στόμα κυριαρχούν ευγενικές και κομψές τανίνες. Επίγευση δυνατή και μακριά με νότες μπαχαρικών.
8,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Μακράς Παλαίωσης
Ποικιλίες σταφυλιού:
Αγιωργίτικο , Λημνιώνας , Μαυροδάφνη
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
14.00 τοις εκατό
Εσοδείας:
2012
Περιοχή:
Καρδίτσα , Νεμέα
Χώρα:
Ελλάδα
Παραγωγός:
Οινοποιία Καρδίτσας , Οινοποιία Νεμέας , Οινοποιεία Πατρών
Ρωτήστε για το προϊόν

Οίνος παλαιωμένος σε Καινούργια Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Λαμπερό βυσσινί χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων, σταφίδας και υποψίες σοκολάτας. Στο στόμα κυριαρχούν ευγενικές και κομψές τανίνες. Επίγευση δυνατή και μακριά με νότες μπαχαρικών.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Κομψό και πολύπλοκο με έντονο άρωμα
Συνδυάζεται με
Κόκκινα κρέατα με πικάντικες κόκκινες σάλτσες, κυνήγι, παραδοσιακά πιάτα, γιουβέτσι, στιφάδο, ψητό χοιρινό, ζυμαρικά με κρέας
Αλλά συνδυάζεται και με
Πλατώ πικάντικων τυριών και αλλαντικών, κρεατόπιτες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
18-22 βαθμούς Κελσίου
Tip σερβιρίσματος
Mετάγγιση σε καράφα, 30 λεπτά πριν την κατανάλωση
Πρέπει να γνωρίζετε
-