Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Μαλαγουζιά Κορινθίας

Λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα λουλουδιών με ...

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Cabernet Sauvignon Μεσσηνίας

H δρυς χρησιμοποιείται εδώ για αιώνες για την αποθήκευση ...

Ημίγλυκος Ροζέ Ζίτσας

Ένα κρασί με τριανταφυλλί χρώμα και αρώματα λουλουδιών, ...

GRAND RESERVE Νεμέα Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...

FUME Riesling - Μαλαγουζιά

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Χρυσοκίτρινο ...

GRAND RESERVE Cabernet Sauvignon, Μεσσηνίας Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Κρασί χύμα Ροζέ Κοντοκλάδι Λιανοκλαδίου, Bio

Ροζέ Κοντοκλάδι Λιανοκλαδίου, Bio

Σε διαθεσιμότητα

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Έντονο ροδοκόκκινο χρώμα, με αρώματα φράουλας, κερασιού και ντομάτας. Νόστιμη επίγευση και μια ιδιαίτερη οξύτητα που το ισορροπεί και το δροσίζει.
4,80 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Παλαίωσης
Ποικιλίες σταφυλιού:
Κοντοκλάδι
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12-13 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιείο Λιανοκλαδίου , Οινοποιεία Παλιοβραχά
Εσοδείας:
2015
Περιοχή:
Φθιώτιδα
Χώρα:
Ελλάδα
Ρωτήστε για το προϊόν

Πρόκειται για ένα ροζέ κρασί από ποικιλίες στο Κοντοκλάδι Λιανοκλαδίου. Παλαιωμένο κρασί σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια από την κάβα Οινότυπο με έντονο ροδοκόκκινο χρώμα, με αρώματα φράουλας, κερασιού και ντομάτας. Νόστιμη επίγευση και μια ιδιαίτερη οξύτητα που το ισορροπεί και το δροσίζει. Για όσους ψάχνουν ένα χύμα κρασί που θα θυμούνται για καιρό.  

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Ροδοκόκκινο χρώμα με μελωμένα αρώματα
Συνδυάζεται με
Ψητά κρέατα, λευκά ή κόκκινα, λαδερά, ψητά λαχανικά
Αλλά συνδυάζεται και με
Θαλασσινά, Ζυμαρικά, Πίτσα, σαλάτες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
12-14 βαθμούς Κελσίου
Πρέπει να γνωρίζετε
Βιολογικός, ερυθράς οινοποίησης
Tip σερβιρίσματος
-
Newsletter