Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:

Δείτε στα κρασιά

Θυμιόπουλος Γη και Ουρανός (2016) Ερυθρός

Π.Ο.Π. Νάουσα. Οι Αμπελώνες Θυμιόπουλου βρίσκονται στον ...

Μανουσάκης Nostos Vidiano (750ml) Λευκός

Καθαρό ελαφρύ κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Έντονη ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2009 (750ml) Ερυθρός

Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο 100%. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας του ...

Altos Las Hormigas Malbec Clasico 2017 (750ml) Ερυθρός

Αυτό το vintage Malbec Clásico είναι πλήρως ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα Magnum 2015 (1500ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2015 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2016 (750ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2016 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Κρασί χύμα Ροζέ Ξινόμαυρο Αμυνταίου

Ροζέ Τύπου Προβηγκίας από Ξινόμαυρο Αμυνταίου

Σε διαθεσιμότητα

Το ροζέ κρασί Ξινόμαυρο Αμυνταίου τύπου Προβηγκίας από την κάβα Οινότυπο είναι ένα χύμα κρασί με ανοιχτόχρωμο χρώμα κερασιού και αρώματα φράουλας και κυδωνιού. Ένα ιδιαίτερο εμφανισιακά και γευστικά ροζέ.
5,20 €
Συσκευασία Χύμα
Τύπος:
Ξηρός , Φρέσκος δεξαμενής
Ποικιλίες σταφυλιού:
Ξινόμαυρο
Χρώμα Οίνου:
Αλκοολικοί βαθμοί:
12.50 τοις εκατό
Παραγωγός:
Οινοποιία Αμυνταίου
Εσοδείας:
2016
Ρωτήστε για το προϊόν

Ανοιχτόχρωμο χρώμα κερασιού, με αρώματα φράουλας και κυδωνιού. Η οξύτητά του αντισταθμίζεται από τις ήπιες τανίνες. Γευστικά ισορροπημένο, με μεγάλη διάρκεια και πλούσιο όγκο.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Χαρακτηριστικά κρασιού
Γευστικός χαρακτήρας
Έντονο, με οξύτητα και πλούσιο άρωμα
Συνδυάζεται με
Κρεατικά mix grill, μελιτζάνες, ψαρικά, όστρακα, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, μεσογειακή αλλά και εξωτική κουζίνα
Αλλά συνδυάζεται και με
Μαγειρευτά χορταρικά, όσπρια, λαχανικά
Θερμοκρασία σερβιρίσματος
10-12 βαθμούς Κελσίου
Πρέπει να γνωρίζετε
Ερυθράς οινοποίησης
Tip σερβιρίσματος
-
Newsletter