Παλαίωση κρασιού σε βαρέλι

Παλαίωση κρασιού σε βαρέλι

Ένας δρόμος μαγικών ανακαλύψεων, γεύσεων και αρωμάτων… Στο Οινότυπο, από την πρώτη μέρα λειτουργίας, δεν έλειψε ούτε μια στιγμή η ανάγκη για εξέλιξη.

Η ωρίμανση του κρασιού σε κατάλληλες συνθήκες και μετέπειτα η παλαίωσή του, δίνει στο χρόνο και στην αναμονή τεράστια αξία, η οποία μεταφράζεται στην ανέλιξη κάθε κρασιού, με μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

Τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαδικασία παλαίωσης του κρασιού, βρίσκονται στο κελάρι μας! Εκεί, συντελείται η προσθήκη στα χαρακτηριστικά της γεύσης του κρασιού, με την μαγεία των αρωμάτων που αφήνει το ξύλο των δρύινων Γαλλικών βαρελιών.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, ο χρόνος ωρίμανσης επιλέγεται ως συνάρτηση της νεότητας του βαρελιού και της πυκνότητας του κρασιού. Αυτός ο χρόνος κυμαίνεται από 6 μήνες για τα λευκά κρασιά έως 2 χρόνια για τα κόκκινα μακράς παλαίωσης όπως τα εξαιρετικά παλαιωμένα Grand Reserve.

Βρείτε τα υπέροχα παλαιωμένα κρασιά στο κατάστημά μας, Χ. Τρικούπη 98, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη σελίδα των «παλαιωμένων χύμα κρασιών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese