Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €

Δείτε στα κρασιά

Ημίγλυκος Ροζέ Ζίτσας

Ένα κρασί με τριανταφυλλί χρώμα και αρώματα λουλουδιών, ...

Ροζέ Κοντοκλάδι Λιανοκλαδίου, Bio

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Έντονο ...

Ροζέ Τύπου Προβηγκίας από Ξινόμαυρο Αμυνταίου

Το ροζέ κρασί Ξινόμαυρο Αμυνταίου τύπου ...

Μαλαγουζιά Κορινθίας

Λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα λουλουδιών με ...

FUME Riesling - Μαλαγουζιά

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Χρυσοκίτρινο ...

GRAND RESERVE Πολυποικιλιακός Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!

 

Γκράπα

 

Αποτελέσματα 1 - 11 από 11

Sibona Grappa di Moschato (500ml)

Sibona Grappa di Moschato (500ml)

Αυτή η Grappa παράγεται από παραδοσιακή και πασίγνωστη ποικιλία σταφυλιού Moscato από την περιοχή του Asti και καλλιεργείται στην ιστορική οινοπαραγωγική ζώνη των περιοχών: Alba και Asti.
28,30 €

Sibona Grappa di Barbera (500ml)

Sibona Grappa di Barbera (500ml)

Αυτή η Grappa παράγεται από την απόσταξη στεμφύλων της ποικιλίας σταφυλιού Barbera που καλλιεργούνται σε τρεις ζώνες Ονομασίας προελεύσεως( Doc), και συγκεκριμένα: Barbera d'Alba, Barbera d’Asti. Η συγκεκριμένη Grappa ωριμάζει σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για μερικούς μήνες και στην συνέχεια παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια ώστε να μας χαρίσει τα καλύτερα αρώματα της ποικιλίας που παράγεται.
28,30 €

Sibona Grappa di Chardonnay (500ml)

Sibona Grappa di Chardonnay (500ml)

Αυτή η grappa δημιουργείται από τα στέμφυλα της ποικιλίας σταφυλιού Chardonnay που καλλιεργούνται στις οινοπαραγωγικές ζώνες Langhe και Roero. Η παλαίωση λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
28,30 €

Nardini Grappa Green Label

Nardini Grappa Green Label

Σταφύλια από στους πρόποδες των περιοχών Veneto και Friuli της Ιταλίας. Διπλή παραδοσιακή απόσταξη. Ωρίμανση 6 με 10 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
28,90 €

Nonino Distillatori Nonino 41° Grappa (1Lt)

Nonino Distillatori Nonino 41° Grappa (1Lt)

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Από εξαιρετικά λευκά και κόκκινα σταφύλια. Ωρίμανση από 6 έως 10 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
41,00 €

Berta Valdavi Grappa di Moscato

Berta Valdavi Grappa di Moscato

Ιταλικό προϊόν από το Πιεμόντε. Καθαρή, πρώτης ποιότητας grappa από Moscato, του αποστακτηρίου Berta από το Casalotto di Mombaruzzo.
41,50 €

Nonino Distillatori il Moscato Grappa

Nonino Distillatori il Moscato Grappa

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto.
42,30 €

Nonino Distillatori il Merlot Grappa

Nonino Distillatori il Merlot Grappa

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Ωριμάζει για έξι μήνες έως ένα χρόνο σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα.
42,30 €

Nonino Distillatori lo Chardonnay in Barriques Grappa

Nonino Distillatori lo Chardonnay in Barriques Grappa

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Ωρίμανση από 8 έως 10 μήνες σε βαρέλια,
42,30 €

Sibona Grappa Riserva da Porto (500ml)

Sibona Grappa Riserva da Porto (500ml)

Από την ποικιλία σταφυλιού Barbera. Η διαδικασία της παλαίωσης έχει πραγματοποιηθεί σε βαρέλια που πρωτύτερα είχε παλαιωθεί κρασί Porto. Hεξαιρετική grappaSibona παρέμεινε στα βαρέλια για δύο χρόνια και στη συνέχεια για άλλα 4 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Η ποικιλία σταφυλιού της grappaαυτής είναι Nebiolo.Toαποτέλεσμα αυτής της παλαίωσης μας χάρισε τη μοναδική ποιότητα του προϊόντος αυτού.
42,30 €

Nonino Distillatori ÙE Uvabianca Grappa

Nonino Distillatori ÙE Uvabianca Grappa

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Παράγεται από την αρμονική ένωση αποσταγμάτων σταφυλιών που παράγονται από τις τοπικές ποικιλίες Frivolian της Monovitigno όπως οι Ribolla, Moscato και Malvasia. Ωρίμανση από 8 έως 10 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
47,40 €
Newsletter