Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €

Δείτε στα κρασιά

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2009 (750ml) Ερυθρός

Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο 100%. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας του ...

Κεχρής Στέλιος Ρετσίνα Αφρός 2017

Ελαφρώς θολό στην όψη, καθώς εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, με ...

Οινοποιείο Gentilini Ρομπόλα Κεφαλονιάς Wild Paths, (750ml) Λευκός

ΠΟΠ Ροµπόλα Κεφαλονιάς Τα σταφύλια προέρχονται από έναν ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Φλόγοινος (750ml) Ερυθρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Θεσσαλονίκης Από ...

Μανουσάκης Nostos Μοσχάτο Σπίνας (750ml) Λευκός

Η Οινοποιία Μανουσάκη είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου ...

Κτήμα Πόρτο Καρράς Merlot (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε Χαλκιδική. Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας. Σήμερα ο ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!

 

Γκράπα

 

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14

Marcati Le Farfalle White and mild Grappa 700ml

Marcati Le Farfalle White and mild Grappa 700ml

Οι δεσμοί με την παράδοση και την οικογενιακή παράδοση που ξεκινάει απο το 1919, η αρμονία των γεύσεων και η ποιότητα των προϊόντων της Marcati έχουν κατακτήσει μια αγορά που βρίσκεται σε έντονη εξέλιξη. Σήμερα, η μάρκα Marcati είναι παρούσα με τα προϊόντα της σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι αδελφοί Pietro, Andrea και Maria Paola είναι η τελευταία γενιά που διαχειρίζεται την εταιρεία.
19,80 €

Sibona Grappa di Moschato (500ml)

Sibona Grappa di Moschato (500ml)

Αυτή η Grappa παράγεται από παραδοσιακή και πασίγνωστη ποικιλία σταφυλιού Moscato από την περιοχή του Asti και καλλιεργείται στην ιστορική οινοπαραγωγική ζώνη των περιοχών: Alba και Asti.
28,30 €

Sibona Grappa di Barbera (500ml)

Sibona Grappa di Barbera (500ml)

Αυτή η Grappa παράγεται από την απόσταξη στεμφύλων της ποικιλίας σταφυλιού Barbera που καλλιεργούνται σε τρεις ζώνες Ονομασίας προελεύσεως( Doc), και συγκεκριμένα: Barbera d'Alba, Barbera d’Asti. Η συγκεκριμένη Grappa ωριμάζει σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για μερικούς μήνες και στην συνέχεια παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια ώστε να μας χαρίσει τα καλύτερα αρώματα της ποικιλίας που παράγεται.
28,30 €

Sibona Grappa di Chardonnay (500ml)

Sibona Grappa di Chardonnay (500ml)

Αυτή η grappa δημιουργείται από τα στέμφυλα της ποικιλίας σταφυλιού Chardonnay που καλλιεργούνται στις οινοπαραγωγικές ζώνες Langhe και Roero. Η παλαίωση λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
28,30 €

Nardini Grappa Green Label 700ml

Nardini Grappa Green Label 700ml

Σταφύλια από στους πρόποδες των περιοχών Veneto και Friuli της Ιταλίας. Διπλή παραδοσιακή απόσταξη. Ωρίμανση 6 με 10 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
28,90 €

Nonino Tradizionale Grappa 700ml

Nonino Tradizionale Grappa 700ml

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Η Grappa Tradizione προέρχεται από την ανάμιξη κόκκινων και λευκών ποικιλιών σταφυλιών.
32,50 €

Nonino Distillatori Nonino 41° Grappa (1Lt)

Nonino Distillatori Nonino 41° Grappa (1Lt)

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Από εξαιρετικά λευκά και κόκκινα σταφύλια. Ωρίμανση από 6 έως 10 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
41,00 €

Berta Valdavi Grappa di Moscato 700ml

Berta Valdavi Grappa di Moscato 700ml

Ιταλικό προϊόν από το Πιεμόντε. Καθαρή, πρώτης ποιότητας grappa από Moscato, του αποστακτηρίου Berta από το Casalotto di Mombaruzzo.
41,50 €

Nonino Distillatori il Moscato Grappa 700ml

Nonino Distillatori il Moscato Grappa 700ml

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto.
42,30 €

Nonino Distillatori il Merlot Grappa 700ml

Nonino Distillatori il Merlot Grappa 700ml

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Ωριμάζει για έξι μήνες έως ένα χρόνο σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα.
42,30 €

Nonino Distillatori lo Chardonnay in Barriques Grappa 700ml

Nonino Distillatori lo Chardonnay in Barriques Grappa 700ml

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Ωρίμανση από 8 έως 10 μήνες σε βαρέλια,
42,30 €

Sibona Grappa Riserva da Porto (500ml)

Sibona Grappa Riserva da Porto (500ml)

Από την ποικιλία σταφυλιού Barbera. Η διαδικασία της παλαίωσης έχει πραγματοποιηθεί σε βαρέλια που πρωτύτερα είχε παλαιωθεί κρασί Porto. Hεξαιρετική grappaSibona παρέμεινε στα βαρέλια για δύο χρόνια και στη συνέχεια για άλλα 4 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Η ποικιλία σταφυλιού της grappaαυτής είναι Nebiolo.Toαποτέλεσμα αυτής της παλαίωσης μας χάρισε τη μοναδική ποιότητα του προϊόντος αυτού.
42,30 €

Jacopo Poli Po' Morbida Moscato Grappa 700ml

Jacopo Poli Po' Morbida Moscato Grappa 700ml

Το ιδιαίτερα γνωστό αποστακτήριο Jacopo Poli είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια Poli, που ιδρύθηκε το 1898 στο Schiavon, κοντά στο Bassano del Grappa, στην εστία του Veneto, την πιο χαρακτηριστική περιοχή παραγωγής γκράπας. Παράγεται από σταφύλια μοσχάτο.
42,90 €

Nonino Distillatori ÙE Uvabianca Grappa 700ml

Nonino Distillatori ÙE Uvabianca Grappa 700ml

Η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897, όταν ο Orazio Nonino, ιδρυτής, εγκατέστησε στο Ronchi di Percoto το αποστακτήριό του, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε μόνο ως περιοδεύων. Τα προϊόντα Nonino Grappa παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται 100% με βιοτεχνική μέθοδο, σε μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, στο Ronchi di Percoto. Παράγεται από την αρμονική ένωση αποσταγμάτων σταφυλιών που παράγονται από τις τοπικές ποικιλίες Frivolian της Monovitigno όπως οι Ribolla, Moscato και Malvasia. Ωρίμανση από 8 έως 10 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
47,40 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ