Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €

Δείτε στα κρασιά

GRAND RESERVE Ξηρή Μαυροδάφνη Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...

Μοσχοφίλερο Μαντινείας

Ζωηρό, εκρηκτικά αρωματικό και ταυτόχρονα κομψό. Τέλεια ...

Ασύρτικο, Sauvignon Blanc

Χρυσοκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Πλούσια γεύση ...

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Cabernet Sauvignon Μεσσηνίας

H δρυς χρησιμοποιείται εδώ για αιώνες για την αποθήκευση ...

Ροζέ Τύπου Προβηγκίας από Ξινόμαυρο Αμυνταίου

Το ροζέ κρασί Ξινόμαυρο Αμυνταίου τύπου ...

GRAND RESERVE Cabernet Sauvignon, Μεσσηνίας Επετειακό

Όλο το μεράκι μας, η εμπειρία μας αυτά τα 20 χρόνια που ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!

 

Ούζο

Ούζο, το ποτό που εκφράζει όσο κανένα άλλο την νοοτροπία, την ιδιοσυγκρασία και τη φιλοσοφία της καθημερινότητας του Έλληνα και άρα ένα κομμάτι της πολιτιστικής ταυτότητάς του. Εμείς στην Κάβα Οινότυπο επιλέξαμε για σάς τις ποιοτικότερες ετικέτες αυτού του εθνικού ποτού και σας τις προσφέρουμε σε καταπληκτικές τιμές.

Οι αναγραφόμενες τιμές στα χύμα αφορούν τη συσκευασία του 1lt.

 

ΕΠΟΜ Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης (200ml)

ΕΠΟΜ Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης (200ml)

Στα στενά σοκάκια της Μυτιλήνης όπου ο αέρας μοσχοβολούσε από αρωματικά βότανα, γεννήθηκε το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης. 17 μυστικές συνταγές συνδυάστηκαν σε μία, που κρύβει μέσα της την απέραντη γνώση και εμπειρία των δημιουργών της. Με ρίζες βαθιά στη γη της Μυτιλήνης, τον τόπο που ξεκίνησε το ταξίδι του στην απόλαυση, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε τόπο όπου υπάρχει Έλληνας, σε στεριά και θάλασσα... παντού!
3,00 €

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (200ml)

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (200ml)

Η καρδιά της απόσταξης μεστώνει για δυο μήνες, για να δέσουν τα αρώματα και να αποκτήσει τον σταθερό, αρωματικό χαρακτήρα του. Κάθε σταγόνα του κλείνει μέσα της σε εύστοχες αναλογίες αρώματα σπόρων και φυτών κυρίως της λεσβιακής γης. Τον «καμβά» του ούζου συνθέτουν τα επιβλητικά αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου, η φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, η πικάντικη γεύση της πιπερόριζας, το αλάτι Καλλονής, σύμμαχος σιγανού βρασμού, ποτισμένα με μεράκι, αγάπη.
3,10 €

Ισίδωρου Αρβανίτη Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Ισίδωρου Αρβανίτη Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι διπλής απόσταξης με κάθε απόσταξη να διαρκεί 9 ολόκληρες ώρες γιατί, όπως χαρακτηριστικά λένε, όσο πιο αργά αποστάζεται ένα ούζο, τόσο καλύτερο γίνεται. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, ιδανική αρωματική και γευστική ισορροπία καθώς και απαλή και εκλεπτυσμένη υφή. Στη συνέχεια, η κεφαλή και η ουρά του αποστάγματος – το αρχικό και το τελευταίο μέρος της απόσταξης – απορρίπτονται για να παραμείνει μόνο το κεντρικό σώμα, η «καρδιά», που αποτελεί το καλύτερο και το πιο εύγευστο μέρος του αποστάγματος.
3,20 €

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Μπλέ (200ml)

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Μπλέ (200ml)

Με βάση επιλεγμένα υλικά όπως, ο φημισμένος γλυκάνισος Λισβορίου, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), ζάχαρη, κρεμμύδια, κριθάρι, μαστίχα Χίου και άλλες πρόσθετες βελτιωτικές και γλυκαντικές ύλες,
3,20 €

ΛΕΒΑ Ούζο Σμυρνιώ Κόκκινο Μυτιλήνης (200ml)

ΛΕΒΑ Ούζο Σμυρνιώ Κόκκινο Μυτιλήνης (200ml)

Η ιστορία του ούζου ΣΜΥΡΝΙΩ ξεκινάει στα παράλια της Μικράς Ασίας από όπου κατάγεται ο Κωνσταντίνος Μπουχλής. Στο σπίτι που μεγάλωσε, ο πατέρας του Ηλίας έφτιαχνε ερασιτεχνικά ούζο, κάτι που ήταν αρκετά συνηθισμένο εκείνα τα χρόνια. Την τέχνη αυτή την έμαθε και ερχόμενος στη Μυτιλήνη, ξεκίνησε να φτιάχνει ούζο σε ένα μικρό αποστακτήριο που διατηρούσε στο πίσω μέρος του μαγαζιού του στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης. Η τρίτη γενιά πλέον συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και παράγει το ούζο Μυτιλήνης ΣΜΥΡΝΙΩ, συνδυάζοντας την παλιά συνταγή που πέρασε αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά, με τις ...
3,20 €

Πιλαβάς Ούζο Nectar (200ml)

Πιλαβάς Ούζο Nectar (200ml)

Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του ούζου. Αρωματικοί κόκκοι και μπαχαρικά είναι τα κύρια συστατικά του ούζου PILAVAS. Το Ούζο Πιλάβας επιβάλλεται να «ησυχά­ζει» για δύο έως τρεις μήνες μετά την παρασκευή του, έτσι ώστε να αποκτά αυτή την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
3,30 €

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Κόκκινο (200ml)

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Κόκκινο (200ml)

Σε χάλκινους άμβυκες 1000 λίτρων ασυνεχούς λειτουργίας σιγοβράζουν αυστηρώς επιλεγμένα υλικά όπως, γλυκάνισος Λισβορίου, κριθάρι, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέ- λευσης (μελάσα), μαστίχα Χίου, κρεμμύδια, αλάτι για 9,5 ώρες. Παραλαμβάνονται μόνο τα 2/3 της παραγωγής (το 1/3 απορρίπτεται). Στη συνέχεια η «καρδιά» του αποστάγματος 69ο περίπου, αραιώνεται με καθαρό επεξεργασμένο νερό και προστίθεται αγνό μέλι Λήμνου αντί ζάχαρης.
3,40 €

Μπαμπατζίμ Ούζο Classic (200ml)

Μπαμπατζίμ Ούζο Classic (200ml)

Προϊόν αριστοτεχνικής απόσταξης σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, με την πατροπαράδοτη μέθοδο που χρησιμοποιούσαν τον 19ο αιώνα οι Έλληνες ποτοποιοί στην Κωνσταντινούπολη, και έφερε μαζί της το 1922 η οικογένεια εγκαθίσταται στην Χρυσούπολη Καβάλας. Σήμερα, η τρίτη γενιά είναι έτοιμη να παραδώσει τη σκυτάλη στην τέταρτη γενιά, με τη σιγουριά πως η μοναδική γεύση του ούζου ''Μπαμπατζίμ'', η οποία βασίζεται στην παλιά αυτή μυστική συνταγή από την Πόλη, θα παραμείνει απείραχτη.
3,40 €

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα (200ml)

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα (200ml)

Ο Ιωάννης Σεραφείμ δημιούργησε σχεδόν ενάμιση αιώνα πριν το πρώτο χιώτικο ούζο, το ούζο “Απαλαρίνα”. Το όνομα κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. Απαλαρίνα“βάπτισαν” τον κυρ Γιάννη λόγω της τοποθεσίας όπου έβοσκε την κατσίκα του. Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που πήγαινε εκεί ήταν για να βλέπει την αγαπημένη του! Έτσι λοιπόν βρήκε στο παρατσούκλι του την καλύτερη λύση για να βαπτίσει το ούζο του. Το 1863 ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα γύρω χωριά, να αποστάζει και να δημιουργεί το πρώτο χιώτικο ούζο.
3,50 €

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα το Παραδοσιακό (200ml)

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα το Παραδοσιακό (200ml)

Ο Ιωάννης Σεραφείμ δημιούργησε σχεδόν ενάμιση αιώνα πριν το πρώτο χιώτικο ούζο, το ούζο “Απαλαρίνα”. Το όνομα κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. Απαλαρίνα“βάπτισαν” τον κυρ Γιάννη λόγω της τοποθεσίας όπου έβοσκε την κατσίκα του. Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που πήγαινε εκεί ήταν για να βλέπει την αγαπημένη του! Έτσι λοιπόν βρήκε στο παρατσούκλι του την καλύτερη λύση για να βαπτίσει το ούζο του. Το 1863 ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα γύρω χωριά, να αποστάζει και να δημιουργεί το πρώτο χιώτικο ούζο.
3,70 €

Βαρβαγιάννη Ούζο Πράσινο Πλωμαρίου (200ml)

Βαρβαγιάννη Ούζο Πράσινο Πλωμαρίου (200ml)

Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη.Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, είναι ένα γνήσιο απόσταγμα 100%
3,80 €

Βαρβαγιάννη Ούζο Μπλέ Πλωμαρίου (200ml)

Βαρβαγιάννη Ούζο Μπλέ Πλωμαρίου (200ml)

Το γλυκό άρωμα του γλυκάνισου και των βοτάνων δίνουν στο κλασικό ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε ευχάριστη και απαλή γεύση. Πέντε γενιές της οικογένειας Βαρβαγιάννη δημιουργούν με αγάπη και γνώση, το κλασικό ούζο Μπλε, με σεβασμό στην παράδοση που απαιτεί την 100% απόσταξη του ούζου και με την οικογενειακή συνταγή που έφερε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης το 1860 από τη Ρωσία. Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου.
3,90 €

Πιτσιλαδή Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Πιτσιλαδή Ούζο Πλωμαρίου (200ml)

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου, μοναδικής ποιότητας, μικρής παραγωγής, από 100% απόσταγμα. Η παραγωγή του ούζου ξεκινά με μούσκεμα του γλυκάνισου και των σπόρων δημητριακών σε θαλασσινό νερό ,μη χρησιμοποίηση ζάχαρης για την επίσπευση της διαδικασίας και απόσταξη σε παλιούς χάλκινους άμβυκες σε φωτιά με ξύλα ελιάς. 100% εξ’ αποστάξεως.
5,90 €

Τσάνταλης Ούζο (700ml)

Τσάνταλης Ούζο (700ml)

Το παραδοσιακό ελληνικό ούζο, τόσο χαρακτηριστικό όσο και το μπλε της ετικέτας του. Διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση του από το 1890 χάρη στη διαδικασία της απόσταξης και τη συνταγή της οικογένειας Τσάνταλη, η οποία περνά από γενιά σε γενιά.
9,00 €

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (700ml)

ΕΒΑ Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης (700ml)

Η καρδιά της απόσταξης μεστώνει για δυο μήνες, για να δέσουν τα αρώματα και να αποκτήσει τον σταθερό, αρωματικό χαρακτήρα του. Κάθε σταγόνα του κλείνει μέσα της σε εύστοχες αναλογίες αρώματα σπόρων και φυτών κυρίως της λεσβιακής γης. Τον «καμβά» του ούζου συνθέτουν τα επιβλητικά αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου, η φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, η πικάντικη γεύση της πιπερόριζας, το αλάτι Καλλονής, σύμμαχος σιγανού βρασμού, ποτισμένα με μεράκι, αγάπη.
9,50 €

ΕΠΟΜ Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης (700ml)

ΕΠΟΜ Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης (700ml)

Στα στενά σοκάκια της Μυτιλήνης όπου ο αέρας μοσχοβολούσε από αρωματικά βότανα, γεννήθηκε το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης. 17 μυστικές συνταγές συνδυάστηκαν σε μία, που κρύβει μέσα της την απέραντη γνώση και εμπειρία των δημιουργών της. Με ρίζες βαθιά στη γη της Μυτιλήνης, τον τόπο που ξεκίνησε το ταξίδι του στην απόλαυση, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε τόπο όπου υπάρχει Έλληνας, σε στεριά και θάλασσα... παντού!
9,50 €

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Μαστίχα Απαλαρίνα (700ml)

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Μαστίχα Απαλαρίνα (700ml)

Ο Ιωάννης Σεραφείμ δημιούργησε σχεδόν ενάμιση αιώνα πριν το πρώτο χιώτικο ούζο, το ούζο “Απαλαρίνα”. Το όνομα κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. Απαλαρίνα“βάπτισαν” τον κυρ Γιάννη λόγω της τοποθεσίας όπου έβοσκε την κατσίκα του. Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που πήγαινε εκεί ήταν για να βλέπει την αγαπημένη του! Έτσι λοιπόν βρήκε στο παρατσούκλι του την καλύτερη λύση για να βαπτίσει το ούζο του. Το 1863 ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα γύρω χωριά, να αποστάζει και να δημιουργεί το πρώτο χιώτικο ούζο.
10,00 €

Ισίδωρου Αρβανίτη Ούζο Πλωμαρίου (700ml)

Ισίδωρου Αρβανίτη Ούζο Πλωμαρίου (700ml)

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι διπλής απόσταξης με κάθε απόσταξη να διαρκεί 9 ολόκληρες ώρες γιατί, όπως χαρακτηριστικά λένε, όσο πιο αργά αποστάζεται ένα ούζο, τόσο καλύτερο γίνεται. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, ιδανική αρωματική και γευστική ισορροπία καθώς και απαλή και εκλεπτυσμένη υφή. Στη συνέχεια, η κεφαλή και η ουρά του αποστάγματος – το αρχικό και το τελευταίο μέρος της απόσταξης – απορρίπτονται για να παραμείνει μόνο το κεντρικό σώμα, η «καρδιά», που αποτελεί το καλύτερο και το πιο εύγευστο μέρος του αποστάγματος.
10,50 €

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Μπλέ (700ml)

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Μπλέ (700ml)

Με βάση επιλεγμένα υλικά όπως, ο φημισμένος γλυκάνισος Λισβορίου, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), ζάχαρη, κρεμμύδια, κριθάρι, μαστίχα Χίου και άλλες πρόσθετες βελτιωτικές και γλυκαντικές ύλες,
10,50 €

Γιοκαρίνη Ούζο Νησιώτικο Σάμου (700ml)

Γιοκαρίνη Ούζο Νησιώτικο Σάμου (700ml)

To 1910 η Ελένη Γιοκαρίνη ίδρυσε την πρώτη ποτοποιία στη Σάμο, παράγοντας ούζο, που έγινε γνωστό σαν το "ΟΥΖΟ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ". Με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο και μεράκι, εδώ και τρεις γενιές, συνεχίζεται να παρασκευάζεται το ΟΥΖΟ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ. Η πείρα, σχεδόν ενός αιώνα, σε συνδυασμό με την γνώση και την σχολαστική επιλογή αγνών υλικών, που σιγοβράζουν στους παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, έχουν σαν αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα του Ούζου ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ.
10,50 €

Πιλαβάς Ούζο Nectar (700ml)

Πιλαβάς Ούζο Nectar (700ml)

Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του ούζου. Αρωματικοί κόκκοι και μπαχαρικά είναι τα κύρια συστατικά του ούζου PILAVAS. Το Ούζο Πιλάβας επιβάλλεται να «ησυχά­ζει» για δύο έως τρεις μήνες μετά την παρασκευή του, έτσι ώστε να αποκτά αυτή την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
10,60 €

ΛΕΒΑ Ούζο Σμυρνιώ Κόκκινο Μυτιλήνης (700ml)

ΛΕΒΑ Ούζο Σμυρνιώ Κόκκινο Μυτιλήνης (700ml)

Η ιστορία του ούζου ΣΜΥΡΝΙΩ ξεκινάει στα παράλια της Μικράς Ασίας από όπου κατάγεται ο Κωνσταντίνος Μπουχλής. Στο σπίτι που μεγάλωσε, ο πατέρας του Ηλίας έφτιαχνε ερασιτεχνικά ούζο, κάτι που ήταν αρκετά συνηθισμένο εκείνα τα χρόνια. Την τέχνη αυτή την έμαθε και ερχόμενος στη Μυτιλήνη, ξεκίνησε να φτιάχνει ούζο σε ένα μικρό αποστακτήριο που διατηρούσε στο πίσω μέρος του μαγαζιού του στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης. Η τρίτη γενιά πλέον συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και παράγει το ούζο Μυτιλήνης ΣΜΥΡΝΙΩ, συνδυάζοντας την παλιά συνταγή που πέρασε αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά, με τις ...
10,70 €

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα (700ml)

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα (700ml)

Ο Ιωάννης Σεραφείμ δημιούργησε σχεδόν ενάμιση αιώνα πριν το πρώτο χιώτικο ούζο, το ούζο “Απαλαρίνα”. Το όνομα κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. Απαλαρίνα“βάπτισαν” τον κυρ Γιάννη λόγω της τοποθεσίας όπου έβοσκε την κατσίκα του. Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που πήγαινε εκεί ήταν για να βλέπει την αγαπημένη του! Έτσι λοιπόν βρήκε στο παρατσούκλι του την καλύτερη λύση για να βαπτίσει το ούζο του. Το 1863 ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα γύρω χωριά, να αποστάζει και να δημιουργεί το πρώτο χιώτικο ούζο.
10,90 €
New
GATSIOS_1
Συσκευασία Χύμα

Γάτσιος Ούζο Χύμα (Τιμή 1Lt σε πλαστική συσκευασία)

Γάτσιος Ούζο Χύμα (Τιμή 1Lt σε πλαστική συσκευασία)

Στην Πόλη, ο Θανάσης Γάτσιος «μυείται» στον αρωματικό κόσμο των βοτάνων και στα μυστικά της παραδοσιακής απόσταξης.. Το 1878, ο Θανάσης Γάτσιος επιστρέφει στο ιστορικό του χωριό Συρράκο και ιδρύει το πρώτο αποστακτήριο στην περιοχή της Ηπείρου. Εκεί, οι συνταγές της Κωνσταντινούπολης, το μεράκι και η τέχνη «αναμειγνύονται» αρμονικά, δημιουργώντας άριστης ποιότητας ούζο. Εμείς στην Κάβα Οινότυπο σας φέρνουμε αυτό το εξαιρετικό Ούζο σε χύμα διάθεση, για μια προσιτή απόλαυση στο καθημερινό ή γιορτινό σας τραπέζι.
11,20 €
Συσκευασία Χύμα

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Κόκκινο (700ml)

Σαμαρά (Ποτοποιία) Ούζο Σαμαρά Κόκκινο (700ml)

Σε χάλκινους άμβυκες 1000 λίτρων ασυνεχούς λειτουργίας σιγοβράζουν αυστηρώς επιλεγμένα υλικά όπως, γλυκάνισος Λισβορίου, κριθάρι, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέ- λευσης (μελάσα), μαστίχα Χίου, κρεμμύδια, αλάτι για 9,5 ώρες. Παραλαμβάνονται μόνο τα 2/3 της παραγωγής (το 1/3 απορρίπτεται). Στη συνέχεια η «καρδιά» του αποστάγματος 69ο περίπου, αραιώνεται με καθαρό επεξεργασμένο νερό και προστίθεται αγνό μέλι Λήμνου αντί ζάχαρης.
11,50 €

Μπαμπατζίμ Ούζο Classic (700ml)

Μπαμπατζίμ Ούζο Classic (700ml)

Προϊόν αριστοτεχνικής απόσταξης σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, με την πατροπαράδοτη μέθοδο που χρησιμοποιούσαν τον 19ο αιώνα οι Έλληνες ποτοποιοί στην Κωνσταντινούπολη, και έφερε μαζί της το 1922 η οικογένεια εγκαθίσταται στην Χρυσούπολη Καβάλας. Σήμερα, η τρίτη γενιά είναι έτοιμη να παραδώσει τη σκυτάλη στην τέταρτη γενιά, με τη σιγουριά πως η μοναδική γεύση του ούζου ''Μπαμπατζίμ'', η οποία βασίζεται στην παλιά αυτή μυστική συνταγή από την Πόλη, θα παραμείνει απείραχτη.
11,50 €

Βαρβαγιάννη Ούζο Πράσινο Πλωμαρίου (700ml)

Βαρβαγιάννη Ούζο Πράσινο Πλωμαρίου (700ml)

Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη.Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, είναι ένα γνήσιο απόσταγμα 100%
11,70 €

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα το Παραδοσιακό (700ml)

Κληρονόμοι Λ. Σεραφείμ Ούζο Απαλαρίνα το Παραδοσιακό (700ml)

Ο Ιωάννης Σεραφείμ δημιούργησε σχεδόν ενάμιση αιώνα πριν το πρώτο χιώτικο ούζο, το ούζο “Απαλαρίνα”. Το όνομα κρύβει πίσω του μια τρυφερή ιστορία. Απαλαρίνα“βάπτισαν” τον κυρ Γιάννη λόγω της τοποθεσίας όπου έβοσκε την κατσίκα του. Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που πήγαινε εκεί ήταν για να βλέπει την αγαπημένη του! Έτσι λοιπόν βρήκε στο παρατσούκλι του την καλύτερη λύση για να βαπτίσει το ούζο του. Το 1863 ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα γύρω χωριά, να αποστάζει και να δημιουργεί το πρώτο χιώτικο ούζο.
11,90 €

Βαρβαγιάννη Ούζο Μπλέ Πλωμαρίου (700ml)

Βαρβαγιάννη Ούζο Μπλέ Πλωμαρίου (700ml)

Το γλυκό άρωμα του γλυκάνισου και των βοτάνων δίνουν στο κλασικό ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε ευχάριστη και απαλή γεύση. Πέντε γενιές της οικογένειας Βαρβαγιάννη δημιουργούν με αγάπη και γνώση, το κλασικό ούζο Μπλε, με σεβασμό στην παράδοση που απαιτεί την 100% απόσταξη του ούζου και με την οικογενειακή συνταγή που έφερε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης το 1860 από τη Ρωσία. Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου.
12,30 €

Βαρβαγιάννη Ούζο Συλλέκτικο Πλωμαρίου (500ml)

Βαρβαγιάννη Ούζο Συλλέκτικο Πλωμαρίου (500ml)

Συλλεκτικό Ούζο Βαρβαγιάννη: 150 χρόνια παράδοσης σφραγισμένη σ’ ένα μπουκάλι γεμάτο γεύσεις και αρώματα.Το Συλλεκτικό Ούζο Βαρβαγιάννη θεωρείται “Το απόσταγμα των αποσταγμάτων.” Χρησιμοποιώντας τις αρχέγονες συνταγές και με συνεχείς κλασματικές αποστάξεις δημιουργήσαμε με απόσταξη 100% το Συλλεκτικό Βαρβαγιάννη στο Πλωμάρι της Λέσβου, το οποίο παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα.
12,70 €
Σελίδα 1 από 2
Newsletter