Επιστροφές προϊόντων

Μπορώ να επιστρέψω προϊόντα αφού τα έχω παραλάβει;

Τα προϊόντα που διατίθενται και σας προσφέρονται μέσα από την ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα www.oinotypo.gr έχουν επιλεγεί με κριτήριο την παρεχόμενη ποιότητά τους από τον παραγωγό του ή τον προμηθευτή. Φυσικά όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα www.oinotypo.gr αποθηκεύονται και φυλάσσονται σε χώρους που τηρούν αυστηρά τις προδιαγραφές αποθήκευσης και συντήρησης του κάθε προϊόντος.

Παρόλα αυτά ανεξάρτητα από τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη , υπάρχει μια μικρή πιθανότητα κάποιο προϊόν να εμφανίσει αλλοιώσεις ή να είναι φθαρμένο ή ελαττωματικό. Σε αυτές τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορείτε εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως και αδαπάνως από την αγορά κάποιων ή και όλων των προϊόντων της παραγγελίας σας, επιστρέφοντας στην εταιρία μας τα εν λόγω προϊόντα στην ίδια άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ). και καταβάλλοντας μόνο τα έξοδα επιστροφής τους.

Μπορώ να επιστρέψω «χύμα προϊόντα» συσκευασμένα από το “Οινότυπο”;

Τρόφιμα, ποτά και γενικά όλα τα προϊόντα “Χύμα”, που συσκευάζονται από την Εταιρία μας, δεν επιστρέφονται, παρά μόνο την στιγμή της παράδοσης-παραλαβής της παραγγελίας που σας παρέχουμε την δυνατότητα να τα δοκιμάσετε και αν δεν τα βρείτε της απόλυτης αρεσκείας σας να μην τα παραλάβετε.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων πώς επιστρέφονται τα χρήματά μου;

Εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή των προϊόντων, το σύνολο του τιμήματος των επιστραφέντων προϊόντων, και ο τρόπος επιστροφής των καταβληθέντων χρημάτων σας θα καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί σας. Διευκρινίζεται ότι το χρηματικό ποσό που θα σας επιστραφεί λόγω υπαναχώρησης από τη σύμβαση και κατόπιν επιστροφής των παραγγελθέντων προϊόντων, αντιστοιχεί αμιγώς και αποκλειστικά στο καταβληθέν ποσό αγοράς των προϊόντων και όχι στο καταβληθέν χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής τους.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε

Προσφορά
Original price was: €220,00.Current price is: €187,00.