Αγιωργίτικο Νεμέας – Vino Di Casa by OINOTYPO

Αγιωργίτικο Νεμέας-vino di casa-oinotypo

Αυτές τις γιορτές, ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει το ΟΙΝΟΤΥΠΟ για εσάς, προσφέροντας μια σειρά από Αγιωργίτικο Νεμέας, σε τιμές που… Θα σας μεθύσουν!

Καλάθια δώρων με κρασιά και ποτά

καλάθια-δώρων-με-κρασιά-και-ποτά

Καλάθια δώρων με κρασιά και ποτά: Από το 1997, κάνουμε την καλύτερη δουλειά στον κόσμο… βοηθώντας σας να κάνετε τα κατάλληλα δώρα την περίοδο των γιορτών!

OΙΝΟΤΥΠΟ Bonus Club

OΙΝΟΤΥΠΟ Bonus Club

Με το ΟΙΝΟΤΥΠΟ Bonus Club, κερδίζετε συνέχεια σε κάθε αγορά σας και ανήκετε στην ομάδα που ενημερώνεται άμεσα για τις προσφορές και τις νέες αφίξεις προϊόντων.

Vino di Casa: Η επαναστατική ιδέα με την επώνυμη ποιότητα

Vino Di Casa

VINO DI CASA OINOTYΠO – η επανάσταση στο χύμα κρασί συνεχίζεται με την μοναδική σειρά “VINO DΙ CASA OINOTYΠO”.

Παλαίωση κρασιού σε βαρέλι

Παλαίωση κρασιού σε βαρέλι

Η ωρίμανση και μετέπειτα η παλαίωση κρασιού σε βαρέλι, μεταφράζεται στην ανέλιξη κάθε κρασιού με μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

Η κάβα των εμφιαλωμένων

Δημιουργώντας το Οινότυπο

Η κάβα των εμφιαλωμένων: Στο κελάρι του Οινότυπου σας περιμένουν πάνω από 1.200 ετικέτες εμφιαλωμένων κρασιών από όλη την Ελλάδα και άλλες 400 ετικέτες εμφιαλωμένων κρασιών από όλο τον κόσμο.

Σοκολάτα Valrhona: Η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο

Valrhona: Η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο βρίσκεται στο Οινότυπο.

Valrhona: Η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο βρίσκεται στο Οινότυπο.

Ξηροί καρποί: Στο Οινότυπο αγαπάμε την ποιότητα και όλες τις γεύσεις…

Ξηροί καρποί από την κάβα ΟΙΝΟΤΥΠΟ

Από μια Κάβα δεν μπορούν να λείπουν οι ξηροί καρποί ! Ναι, αλλά όλα τα πράγματα δεν είναι όμοια, ούτε όλοι οι ξηροί καρποί. Να γιατί ξεκινήσαμε με την ίδια φιλοσοφία που μας έκανε να αγαπήσουμε το κρασί και την επεκτείναμε. Σε άλλη μια γευστική πανδαισία που αν ξέρεις τι, πως και από πού, απογειώνει την γεύση θυμίζοντας άλλες εποχές.

Παλαιωμένο κρασί: Με το αναντικατάστατο «χάδι» του δρύινου βαρελιού!

Η ενασχόληση με το κρασί είναι ένας δρόμος μαγικών ανακαλύψεων, γεύσεων και αρωμάτων. Στο Οινότυπο, από την πρώτη μέρα λειτουργίας, δεν έλειψε στιγμή η ανάγκη για εξέλιξη. Η ωρίμανση του κρασιού σε κατάλληλες συνθήκες και μετέπειτα η παλαίωση του, δίνει στο χρόνο και στην αναμονή τεράστια αξία, η οποία μεταφράζεται σε μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

Γευστική μνήμη: Όσα ξεκίνησαν από την μαμά και συνεχίστηκαν με φίλους

2 ποτήρια λευκό κρασί και ένα πλατό με τυριά και φρούτα

Όταν ήμουν μικρός, θυμάμαι οτι οι γεύσεις που μου άρεσαν ήταν περιορισμένες. Αντίθετα, οι γεύσεις που μισούσα, ήταν άπειρες. Από αυτά που μου άρεσαν, ξεχωρίζω τα μπιφτέκια – της μαμάς, εννοείται – τα μακαρόνια με κιμά, τα σουβλάκια – με λαδωμένη πίτα από το συνοικιακό σουβλατζίδικο – ή στη σχάρα. Μισούσα τα λαδερά, τα ψάρια, τις σαλάτες που δεν ήταν… ντοματοσαλάτα με φέτα και αγγούρι και φυσικά τα όσπρια, εκτός από τις φακές.