Σοκολάτα Valrhona: Η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο

Valrhona: Η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο βρίσκεται στο Οινότυπο.

Σοκολάτα Valrhona: Η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο βρίσκεται στο Οινότυπο.

Η ζωή τελικά είναι απλή και όμορφη όταν αντιλαμβάνεσαι τη σημασία της λεπτομέρειας…  και είναι αλήθεια ότι κάθε μέρα που περνά και μας γεμίζει εμπειρίες, αυτή η διαπίστωση γίνεται όλο και έντονη.

Κάπου εκεί λοιπόν, προκύπτει η ανάγκη για ικανοποίηση των  αισθήσεων, ένας στόχος που στο Οινότυπο έχει μετατραπεί σε γλυκιά εμμονή.

Γλυκιά είπαμε; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι πιο γλυκό από μια σοκολάτα Valrhona.

Η καλύτερη σοκολάτα του κόσμου, σε όλες τις μορφές  (σοκολάτες, κουβερτούρες, κακάο κ.λπ) και τι γεύσεις, από την κοιλάδα του Ροδανού και συγκεκριμένα στην πόλη Tain L’ Hermitage της Γαλλίας, έφτασε στο Οινότυπο!

Valrhona: Γλυκιά εμμονή

Για τους μυημένους στη λεπτομέρειας και δη τους λάτρεις της σοκολάτας η αναφορά του ονόματος Valhrona είναι από μόνη της εγγύηση για κάθε πτυχή της που οδηγεί τον ουρανίσκο σε μαγική έξαρση.

Για όσους ίσως δεν έτυχε έως σήμερα να γευθούν ή αναζητήσουν την γευστική μεγαλοπρέπεια σε μια σοκολάτα, αξίζει μια μικρή αναφορά στο τι σημαίνει Valrhona.

Ξεκινώντας λοιπόν από την πρώτη ύλη, η Valrhona αναζητά πάντα τους καλύτερους κόκκους κακάο, με εξαιρετική αρωματική δυνατότητα, για να παρασκευάσει τα προϊόντα της. Για το λόγο αυτό έχει αποκτήσει και δικές της φυτείες, όπου είχε την δυνατότητα να τελειοποιήσει τη διαδικασία καλλιέργειας, αλλά και να διασώσει ποικιλίες υπό εξαφάνιση. Επιλέγει επίσης τους σπανιότερους κόκκους κακάο από φυτείες της Καραϊβικής, της Νότιας Αμερικής και του Ινδικού Ωκεανού, τους μεταφέρει και τους επεξεργάζεται με φυσικό τρόπο, με τη βοήθεια των καλλιεργητών με ιδιαίτερα αυστηρές προδιαγραφές. Η Valrhona γυρνά πίσω στο χρόνο, προτιμώντας τις παραδοσιακές χειρωνακτικές μεθόδους που αναδεικνύουν περισσότερο τη γεύση της Grand Chocolat.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω

Στο Οινότυπο, η έννοια του σεβασμού  κάθε προϊόντος ως προς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι ταυτόσημη της ύπαρξης μας από το 1997. Μια σοκολάτα Valrhona στο Οινότυπο, βρίσκει τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης μέχρι να φτάσει στον ουρανίσκο σας, με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε εσείς.. γλυκό… ρόφημα ή σοκολάτα; .

Ελάτε στο Οινότυπο και συνδυάστε αγορές υπέροχων προϊόντων από παραγωγούς που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese